ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ


Οι παραγγελίες  παραδίδονται το συντομότερο εντός 24 ωρών και το αργότερο 7  εργάσιμων ημερών, ανάλογα με το προιόν και τη διαθεσιμότητα.Σε περίπτωση που τα προϊόντα που έχετε διαλέξει δεν βρίσκονται σε άμεση διαθεσιμότητα, η παραγγελία σας θα σταλεί από εμάς ακριβώς την ημέρα που θα συλλέξουμε τα προϊόντα.

Αν αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα στη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας (όπως για παράδειγμα έλλειψη κάποιου προϊόντος από τον κατασκευαστή), ένας εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει, προκειμένου να βρούμε μαζί μια λύση για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας. 

Οι παραγγελίες αποστέλλονται από την συνεργαζόμενη εταιρεία courier ή με μέσα του Homey για παραγγελίες εντός Αττικής.

Σε εξαιρετικές περιπτώσεις δυσπρόσιτων περιοχών που δεν καλύπτονται από μεταφορική εταιρεία, αποστολές μεγάλου όγκου ή βάρους θα εξετάζονται κατά περίπτωση, κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη ( χαλιά-στρώματα, κ.α.).

 

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 59€

 

Τα δωρεάν μεταφορικά ισχύουν για παραγγελίες κάτω των 10 κιλών

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Για παραγγελίες κάτω των 10 κιλών, με κόστος προϊόντων κάτω από 59,00€ υπάρχει χρέωση 5,00 €. ανεξαρτήτως όγκου και ποσού . Για παραγγελίες μεγαλύτερες από 59€ και βάρους μικρότερου των 10 κιλών δεν υπάρχει καμία απολύτως χρέωση.

Δεν υπάρχει καμία απολύτως επιβάρυνση για πληρωμή με αντικαταβολή.

Για παραγγελίες εξωτερικού γίνεται εξέταση κατά περίπτωσή, κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη, λαμβάνοντας υπόψιν το βάρος και τον όγκο των προιόντων .


Για παραγγελίες μεταξύ 10 και 15 κιλών

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Κόστος μεταφορικών    9.99€

Παραλαβή από κατάστημα Homey - Δωρεάν

 

Για παραγγελίες μεταξύ 15 και 20 κιλών

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Κόστος μεταφορικών    12.99€

Παραλαβή από κατάστημα Homey – Δωρεάν

 

Για παραγγελίες μεταξύ 20 και 29 κιλών

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Κόστος μεταφορικών    16.99€

Παραλαβή από κατάστημα Homey – Δωρεάν

 

Για παραγγελίες άνω των 29 κιλών

Εκτός Αττικής

Αποστολή με πρακτορείο μεταφορών

Κόστος μεταφορικών    Χρέωση Παραλήπτη

Εντός Αττικής

 Παραλαβή από κατάστημα Homey – Δωρεάν


ΜΕΓΑΛΑ ΔΕΜΑΤΑ

Για παραγγελίες οι οποίες ξεπερνούν τα 15 κιλά (βάρος η όγκος) η πληρωμή τους πραγματοποιείται μονό μέσω πιστωτικής κάρτας η τραπεζικής κατάθεσης και η αποστολή τους εκτελείται με πρακτορείο μεταφορών πανελλαδικά. Η χρέωση σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνει τον παραλήπτη για κάθε δέμα, αναλόγως το πρακτορείο και τον όγκο του δέματος. Σε διαφορετική περίπτωση, η παράδοση στην Αττική θα γίνεται με δικό μας μέσο. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Πωλήσεων στα κεντρικά, τηλ. ‎210 49 21 164 για περισσότερες πληροφορίες.